Onze werkwijze

Veel mensen maken zich zorgen over de kosten van een uitvaart. Wij laten zien dat een afscheid waardig en mooi kan zijn, ook bij een beperkt budget. Door bewuste keuzes te maken, kun je de kosten van een uitvaart in de hand houden. Niet de prijs bepaalt de kwaliteit van een uitvaart, maar de zorg en aandacht. Wij bezuinigen niet op begeleiding of aandacht, maar wel op sommige onderdelen van een uitvaart die niet voor iedereen even belangrijk zijn. Niet iedereen wil veel rouwbezoeken, een koffiekamer, een uitgebreide koffietafel, een kerkdienst of een afscheidsbijeenkomst in de aula van het crematorium.

 

Persoonlijke uitvaart
Een budget uitvaart bij ons houdt niet in dat het een onpersoonlijke, sobere uitvaart is. Ook een eenvoudige uitvaart bij ons vindt respectvol plaats en er is ruimte voor eigen inbreng.Persoonlijke begeleiding
Tijdens het gehele traject van de uitvaart wordt u begeleidt door één van onze, gediplomeerde, ervaren en betrokken medewerkers. Omdat u één contactpersoon heeft deze periode gaan dossiers nooit over van de ene naar de andere persoon, dit verhoogt de kwaliteit van de uitvaart.


Passend afscheid
Onze werkwijze moet ervoor zorgen dat u na afloop – ondanks het verdriet – met een goed gevoel kunt terugkijken op de uitvaart. Want de uitvaart moet niet alleen passen bij de overledene, maar ook een goede herinnering worden voor de nabestaanden.

 

Alkmaar, Bergen, Schoorl, Heiloo, Egmond, Castricum, Akersloot, Oudorp, Sint Pancras, Heerhugowaard, Langedijk, Schagen, Winkel,
Niedorp en omgeving