Nazorg

Als de uitvaart achter de rug is breekt er voor de nabestaanden een moeilijke periode aan die vaak als zwaar wordt ervaren. Bovendien moeten er allerlei praktische zaken geregeld worden.

Boekje 'Zorgna'
Voor de vele praktische zaken krijgt u van ons het boekje “Zorgna”. Hierin staat beschreven hoe u kunt handelen in administratieve zaken als bijvoorbeeld een het opzeggen van een bankrekening, het informeren van nutsbedrijven, de belastingdienst en andere praktische zaken. U treft hierin ook alle instanties aan die voor u na het overlijden van een dierbare van belang kunnen zijn.
Maar u kunt hierover ook informatie vinden op onder andere www.notaris.nl en www.svb.nl.


Wat te doen met digitale netwerken na overlijden
Miljoenen mensen maken gebruik van verschillende online netwerken zoals Facebook, LinkedIn en Twitter. Hierdoor krijgen we steeds vaker te maken met digitale nalatenschappen. De bedrijven achter deze netwerken hebben verschillende protocollen over hoe te handelen na het overlijden van een gebruiker. Wij hebben de belangrijkste voor u op een rijtje gezet met instructie hoe te handelen na een overlijden.

Alkmaar, Bergen, Schoorl, Heiloo, Egmond, Castricum, Akersloot, Oudorp, Sint Pancras, Heerhugowaard, Langedijk, Schagen, Winkel,
Niedorp en omgeving